AcasăFinlandaAmbasada României în Republica Finlanda : Ambasadorul României în Finlanda, Maria Ligor,...

Ambasada României în Republica Finlanda : Ambasadorul României în Finlanda, Maria Ligor, preia logo-ul de Ambasadă Punct de Contact NATO de la Sven Sakkov, ambasadorul Estoniei

-

Anul acesta, misiunea diplomatică a României la Helsinki exercită responsabilitatea de Ambasadă Punct de Contact NATO în Finlanda.

În această calitate, prin activităţi de diplomaţie publică, misiunea promovează rolul şi politicile NATO în rândul publicului și mediului academic finlandez. Totodată, Ambasada oferă sprijin reprezentanților politici și militari ai NATO aflați în vizită în Finlanda. Ambasada colaborează îndeaproape cu Divizia de Diplomație Publică a NATO, precum și cu autoritățile finlandeze, pentru a atinge aceste obiective. Finlanda este un partener apreciat, cu care NATO a dezvoltat relații privilegiate de cooperare, pornind de la valorile, interesele și preocupările de securitate comune.

În imagine: Ambasadorul României în Finlanda, Maria Ligor, preia logo-ul de Ambasadă Punct de Contact NATO de la Sven Sakkov, ambasadorul Estoniei, țară care a asigurat precedentul mandat în Finlanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read