AcasăFinlandaApel disperat al românilor blocați de 48 de ore pe aeroportul din...

Apel disperat al românilor blocați de 48 de ore pe aeroportul din Helsinki. „Suntem ţinuţi ca într-o cuşcă”

-

De 48 de ore, mai mulți muncitori români sunt blocați pe aeroporturi din Helsinki și Paris. Oamenii se plâng că nimeni nu se interesează de situația lor și sunt ținuți „ca într-o cușcă”. Deși au la ei testul PCR, iar unii chiar sunt vaccinați, românii au fost puși să stea la cozi uriașe pentru a fi retestaţi.

În Finlanda, muncitorilor români li s-a transmis că nu pot intra în țară pe motiv că reprezintă un pericol pentru sănătatea publică! Ei au prezentat, pe lângă testele Covid cu rezultate negative, inclusiv contractele de muncă încheiate cu firmele locale.

Oamenii sunt revoltaţi pentru că nimeni nu le vine în ajutor. Spun că au cerut ajutor inclusiv la Ambasada României de la Helsinki, dar fără să primească nici cel mai mic răspuns.

mai mult la   /www.gandul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

AlessFRA Transport România -> Finlanda | Plecare 3 Iulie

AlessFRA Transport România - Finlanda Plecare din 🇷🇴 ROMÂNIA spre 🇫🇮 Finlanda 3 Iulie Trecem prin Estonia-Lithuania-Letonia-Polonia-Ungaria ❄ TRANSPORT/-FRIGORIFIC 👨‍👩‍👧 TRANSPORT/-PERSOANE 📦 TRANSPORT/-COLETE/Mobilă 🚙 TRANSPORT/-MASINI PE PLATFORMĂ Colectare si distribuire/preluare colete...