12.4 C
Helsinki
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăFinlandaCum își șantaja un fost boxer vechiul partener de furturi. Întâlniri-capcană cu...

Cum își șantaja un fost boxer vechiul partener de furturi. Întâlniri-capcană cu tinere și amenințări cu patentul: „Rămâi fără un deget, dacă nu vii cu banii!”

-

În prezent antrenor de kickboxing, un băcăuan de 41 de ani a fost condamnat luna trecută pentru că s-a răzbunat în 2014 pe fostul partener de infracțiuni, care-l „turnase” autorităților finlandeze, acolo unde cei doi furau bani folosind carduri clonate.

Revenit după condamnarea din Finlanda în România, fostul sportiv l-a găsit pe vechiul său partener, i-a cerut bani și l-a agresat cu un patent când nu i-a primit. După aceste fapte, bărbatul a plecat în Noua Zeelandă, unde a ajuns din nou la închisoare.

„Între persoana vătămată și inculpatul D. Dragoș a existat o relație de colaborare infracțională, descrisă de către persoana vătămată drept aceea că în perioada în care a fost pe teritoriul Finlandei, inculpatul îi remitea carduri clonate, iar ea trebuia să scoată numerar la bancomat. După ce a obținut aproximativ 20.000 de euro în acest mod, persoana vătămată a fost depistată și prinsă de către autoritățile judiciare finlandeze”

Citeşte întreaga ştire: Cum își șantaja un fost boxer vechiul partener de furturi. Întâlniri-capcană cu tinere și amenințări cu patentul: „Rămâi fără un deget, dacă nu vii cu banii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read