AcasăFinlandaDe ce s-a întors Narcisa Suciu din Finlanda, de fapt: ”Perioada de...

De ce s-a întors Narcisa Suciu din Finlanda, de fapt: ”Perioada de lockdown mi-a făcut foarte rău”

-

Narcisa Suciu a venit azi în platoul emisiunii ”La Măruță”, însă nu singură, ci cu Fetița Zurli, alături de care a interpretat piesa emoționantă ”Spune-mi, mami”.

De ce s-a întors Narcisa Suciu din Finlanda, de fapt

Narcisa Suciu a dezvăluit motivul revenirii sale în România, dar și povestea din spatele acestei noi colaborări cu Fetița Zurli. Narcisa Suciu a mărturisit că perioada de lockdown a afectat-o mult.

”Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam!

Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani. Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a povestit Narcisa Suciu.

mai mult la  /playtech.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

AlessFRA Transport România -> Finlanda | Plecare 3 Iulie

AlessFRA Transport România - Finlanda Plecare din 🇷🇴 ROMÂNIA spre 🇫🇮 Finlanda 3 Iulie Trecem prin Estonia-Lithuania-Letonia-Polonia-Ungaria ❄ TRANSPORT/-FRIGORIFIC 👨‍👩‍👧 TRANSPORT/-PERSOANE 📦 TRANSPORT/-COLETE/Mobilă 🚙 TRANSPORT/-MASINI PE PLATFORMĂ Colectare si distribuire/preluare colete...