AcasăFinlandaNarcisa Suciu, şocată de sistemul de educaţie din Finlanda: Profesorii se uitau...

Narcisa Suciu, şocată de sistemul de educaţie din Finlanda: Profesorii se uitau la mine ca la o extraterestră

-

În urmă cu 11 ani, cântăreaţa Narcisa Suciu s-a mutat, împreună cu fiica ei, în Finlanda. Zilele trecute s-a întors în România pentru a petrece Paştele.

Narcisa Suciu a acordat un interviu pentru Libertatea în care vorbeşte despre sistemul de învăţământ finlandez, considerat cel mai performant din lume, dar şi despre cel din România.

Narcisa Suciu a povestit momentul în care a înscris-o pe Daria, fiica ei, la o şcoală din Finlanda, iar profesorul a cerut să-i ducă un manual de matematică pentru a vedea la ce nivel este fata. „Doamnă, dar ce nevoie au copiii să facă lucrurile astea în clasa a V-a? Astea sunt lucruri pe care copiii de aici le fac la liceu, dacă aleg matematica, dar până în clasa a IX-a copilul n-are nevoie de astfel de chestii, sunt inutile“, i-a spus profesorul.

mai mult la    /psnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

AlessFRA Transport România -> Finlanda | Plecare 3 Iulie

AlessFRA Transport România - Finlanda Plecare din 🇷🇴 ROMÂNIA spre 🇫🇮 Finlanda 3 Iulie Trecem prin Estonia-Lithuania-Letonia-Polonia-Ungaria ❄ TRANSPORT/-FRIGORIFIC 👨‍👩‍👧 TRANSPORT/-PERSOANE 📦 TRANSPORT/-COLETE/Mobilă 🚙 TRANSPORT/-MASINI PE PLATFORMĂ Colectare si distribuire/preluare colete...