AcasăFinlandaPrim-ministrul Finlandei, Sanna Marin, și-a cerut scuze pentru că a vizitat un...

Prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin, și-a cerut scuze pentru că a vizitat un club de noapte după ce a intrat în contact cu o persoană cu COVID-19

-

Premierul Marin a fost criticată pentru vizita sa din weekend după ce știa că un alt ministru din guvern cu care intrase în contact a fost testat pozitiv pentru virus.

Era sâmbătă seara când premierul finlandez Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a aflat că un coleg de cabinet și contact apropiat a fost testat pozitiv la Covid-19. Asta nu a oprit-o însă să iasă într-un club din Helsinki, în acea noapte, unde a petrecut până la primele ore ale dimineții fără mască de protecție, scrie The Washington Post.

Dar într-o postare pe Facebook, ea și-a cerut scuze pentru eroarea ei de judecată și a recunoscut că ar fi trebuit să verifice măsurile.

“Ar fi trebuit să judec mai bine sâmbătă seara și să verific încă o dată instrucțiunile pe care le-am primit”, a spus Marin, adăugând că a primit sfaturi diferite pe telefonul ei oficial de serviciu.

/observatornews.ro/extern/scandal-in-finlanda-dupa-ce-premierul-sanna-marin-a-petrecut-o-noapte-in-club-desi-era-contact-al-unui-coleg-de-cabinet-confirmat-cu-covid19-449458.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read